ŞIRNAK / MERKEZ - Akçay General Selahattin Uğurlu Ortaokulu

May

Sayın Valimiz Ali Hamza PEHLİVAN'ın Takdir ve Tensipleriyle hazırlanan başarı belgeleri İl Milli Eğitim Müdüremiz Sayın Nazan ŞENER tarafından okulumuz öğretmenlerine takdim edilmiştir.

May

2020-2021 YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLANGICI

Ekm

Ülkemizde ve birçok dünya ülkesinde her yıl Ekim ayının ilk haftası Disleksi Haftası olarak kutlanmaktadır. Söz konusu haftada farkındalık etkinlikleri kapsamında kullanılmak üzere  afiş,broşür ve sunum paylaşılmıştır.

Ekm

Yeni EBA şifresi almak yada unuttuğunuz şifrenizi yenilemek için aşağıdaki sıralamayı takip ediniz.

Ekm

Bakanlığımız psikososyal destek hizmetleri kapsamında salgın hastalık dönemlerinde  psikolojik sağlığımızı korumak amacıyla hazırlanan broşürlere ulaşmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

Tem

Sene sonu Öğretmenler Kurulu toplantımız çevrimiçi ortamda öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Tem

Dünyada meydana gelen COVİD-19 salgını nedeniyle ülkemizde okulların tatil edilmesinin ardından gerçekleşemeyen 23 Nisan kutlamalarını ilkokul öğrencilerimiz dijital ortamdan kutladılar.

Tem

Okulumuz öğretmenleri ve Rehberlik Servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimiz ev ortamında ziyaret edildi. Velileriyle görüşülerek sınav hakkında bilgi verilip çocukların çalışması ve sınav kaygısı ile ilgili neler yapılapileceği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Tem

Okulumuz 1-A sınıfı öğrenci ve velilerinin katılımıyla Tutum Yatırım ve Türk Malları haftası kutlandı.

Tem

Fen Bilimleri öğretmenimiz Erhan Gedik'in temin ettiği afişler okulumuzun 2. katındaki koridor duvarlarına asıldı. Özellikle kattaki 8. sınıf öğrencilerimiz için sınav hazırlığında hatırlatıcı bilgilere yer verilmesi sağlandı