ŞIRNAK / MERKEZ - Akçay General Selahattin Uğurlu Ortaokulu

Okulumuzun Kütüphane ve Bilgisayar Labaratuvarı Açılışı ve Tadilat Çalışmaları

Sayın Valimiz Ali Hamza PEHLİVAN, Garnizon Komutanımız Tuğgeneral İdris ACARTÜRK, İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Emre BAŞBUĞ, 6. Komando Tugayı komutanımız Albay Mustafa KÖSE, İl Milli Eğitim Müdüremiz Nazan ŞENER, şube müdürlerimiz ve Şırnaklı yardımsever katılımcıların da işbirliğiyle okulumuzun tadilat ve yenilenmelerini tamamladık, Şehitlerimizin isimlerinin verildiği Ertuğ GÜLER Kütüphanesi ile İsmail KARATAŞ Bilgisayar Dershanesinin açılışlarını gerçekleştirdik.

Okulumuzun yenilenmesinde ve açılılş sürecinde her türlü desteği sağlayan Tugay komutanımız Sayın Mustafa KÖSE ve değerli eşi Emel KÖSE'ye ve emeği geçen tüm askeri personele okulumuz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Açılış fotoğrafları için tıklayınız. meb_iys_dosyalar/73/01/716092/fotograf_galerisi_3023990.html

Tadilat fotoğrafları için tıklayınız.  meb_iys_dosyalar/73/01/716092/fotograf_galerisi_3023987.html

Yayın: 27.05.2021 - Güncelleme: 27.05.2021 21:05 - Görüntülenme: 349